Verdiepingsconferentie 13 januari

verdiepingROTTERDAM: De Verdiepingsconferentie organiseert op 13 januari de conferentie ‘ONBEPERKT VRIJ – op zoek naar de vrijheid van een christen’. Wat is de christelijke vrijheid? We zullen met elkaar op zoek gaan hoe de christelijke vrijheid zich verhoudt tot het hedendaagse begrip vrijheid en hoe wij als christenen hierop kunnen antwoorden.

De hoofdspreker is Cors Visser (socioloog). Daarnaast hebben we een keuze uit 5 workshops, gegeven door Don Ceder (politicus), Daan van den Born (theoloog), ds. Van Trigt (theoloog) en ds. Van Gelderop (theoloog). 

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum:           13 januari 2018

Tijd:                 14:30

Locatie:           Wartburg College locatie Revius: President Rooseveltweg 11, 3026TR Rotterdam

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: https://www.facebook.com/Verdiepingsconferentie

Geplaatst op 1 December 2017

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen