Jaarmarkt 20 mei 2017

Op D.V. zaterdag 20 mei 2017 is er weer jaarmarkt in de ring rond de Hervormde kerk te Sommelsdijk. Van 09:30 uur tot 15:00 uur bent u van harte welkom in de Enkele ring van Sommelsdijk waar er diverse activiteiten te doen zijn.
Onder andere: grote rommel-/ boekenmarkt, verkoop van dames en kinderkleding, bloemen en planten. Voor de inwendige mens verkopen we heerlijke gebakken vis, patat, pannenkoeken en andere lekkernijen.
Er zijn dit jaar weer leuke prijzen te winnen bij onder andere het rad van avontuur, de fiets verloting en de boodschappenmand.
Om 13:30 uur is er een sing-in met een koor in de kerk. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te doen op ons speelplein met o.a. een springkussen, sjoelbak en andere leuke spelletjes. Om 13:00 uur is er een poppenkast voor de kinderen. Dit jaar wordt ook de schiettent weer opgebouwd. Kortom veel plezier voor jong en oud!
De opbrengst van dit jaar zal worden besteed aan de werkvakantie naar Oekraïne. Komende zomer hoopt een (jeugd)groep  vanuit de kerk naar de Oekraïne te gaan om zich daar in te zetten voor de medemens. De opbrengst van de jaarmarkt zal worden gebruikt voor materialen en hulpverlening tijdens deze reis. Daarnaast wordt het looppad voor de ingang van de kerk opnieuw aangelegd en zullen er diverse onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de buitenkant van het kerkgebouw. We hopen u en jullie allen op 20 mei te ontmoeten in de Enkele Ring te Sommelsdijk.

Geplaatst op 12 May 2017