Jaarmarkt 2017

De Gemeentedag op D.V. 20 mei 2017 komt steeds dichterbij. Op zaterdag 6 mei kunnen er tussen 09:30 uur en 11:00 uur voor de laatste keer spullen worden ingeleverd voor de rommelmarkt.

LET OP: de spullen mogen worden gebracht naar: Watertoren 47D in Dirksland. (tegenover Toyota Flakkee). De regels voor de spullen zijn ongewijzigd. De spullen moeten bruikbaar en verkoopbaar zijn en moeten met één hand opgetild kunnen worden. We willen de spullen ook bij u thuis op komen halen u kunt dan contact opnemen met Daniël Makloet 06-51001354.

Voor een goed verloop van de dag komen we nog ongeveer 40 vrijwilligers tekort. Heeft u zich nog niet aangemeld dan kunt u zich nog opgeven via het formulier in de Ichthus of via de website van de kerk.
Dit jaar willen we ook weer een boodschappenmand vullen en u kunt daarvoor spullen inleveren op D.V. vrijdag 19 mei in Vita Nova. Voor in de koffiekraam zoeken we nog enthousiaste bakkers van cakes, boterkoek of appeltaart. Deze kunnen eveneens op 19 mei worden ingeleverd op bovengenoemde locatie.
Kunt u niet aanwezig zijn op de dag zelf dan is er de optie ‘adopteer een kraam’ op deze manier kunt u toch uw bijdrage leveren! Meer informatie vindt u ook op de website van de kerk. Alvast hartelijk dank voor uw en jouw bijdrage!

Met vriendelijke groet, de Activiteitencommissie

Straat + huisnummer