Jaarmarkt 2016

Op D.V. 28 mei 2016 hopen we met elkaar weer de jaarlijkse gemeentedag te organiseren. De voorbereidingen komen weer op gang en de eerste inlever zaterdag was een groot succes! Bedankt voor uw en jou bijdrage. De schuur ligt nog niet vol en daarom doen we wederom een beroep op uw spullen!

Op D.V. zaterdag 5 maart kunt u, tussen 09:30 uur en 11:30 uur, spullen inleveren voor de rommelmarkt.

LET OP: U kunt uw spullen brengen aan de Watertoren 47D in Dirksland (tegenover Toyota Flakkee). Dus niet in ‘Vita Nova’. De regels voor de spullen zijn ongewijzigd. De spullen moeten bruikbaar en verkoopbaar zijn en moeten met één hand opgetild kunnen worden. Bij hoge uitzondering willen wij de spullen bij u op komen halen. U kunt dan contact opnemen met Daniel Mackloet, tel. 06-51001354.

Dit jaar zijn we ook weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren en uitvoeren van de gemeentedag. De eerste aanmeldingen druppelen binnen maar er kunnen er nog meer bij dus geef u snel op via de website van de kerk. De overige inleverzaterdagen voor de rommelmarkt zijn, 2 april en 14 mei.

Met vriendelijke groet, de Activiteitencommissie

Geplaatst op 22 February 2016

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen