Kerkdiensten

De samenkomsten in de zondagse eredienst zijn het centrum van het gemeente-zijn waarin de prediking van Gods Woord centraal staat. In de dienst gaat een predikant de gemeente voor en is een kerkenraad aanwezig.

De kerkdiensten worden op de volgende dagen en tijdstippen gehouden:

Elke zondag

10.00 en 18.00 uur

Tweede Paas- en Pinksterdag

9.30 uur

Goede vrijdag

19.00 uur

Hemelvaartsdag

9.30 uur

Bid- en dankdag voor gewas en arbeid

14.30 en 19.00 uur

Oudejaarsavond

19.00 uur

Nieuwjaarsmorgen

10.00 uur

Tijdens de ochtenddienst wordt er crèche gehouden in verenigingsgebouw Vita Nova.

Voor personen die slecht ter been zijn, is er een mogelijkheid om met de auto opgehaald te worden, door een gemeentelid. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact op met de diakonie.

U bent van harte welkom om een dienst in onze gemeente te bezoeken. Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen met de predikant of één van de kerkenraadsleden.

Collectebonnen

De collectebonnen zijn verkrijgbaar bij mevrouw J. van der Welle, Merel 11, tel. 0187-486787.

Iedere eerste woensdag van de maand is hiervoor de gelegenheid. Dit wordt ook in de week hieraan voorafgaand in de Zaaier aangekondigd. Indien het door omstandigheden op een andere dag is, dan wordt dat ook in de Zaaier vermeld.

De tijden zijn: 's morgens van 9.30 uur tot 11.30 uur en 's avonds van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Er worden velletjes verkocht van € 0,65 per bon.
Met 20 bonnetjes op één vel betaald u hiervoor zodoende € 13,-.

Er zijn ook bonnen van € 1,00 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 20,-.
Er zijn ook bonnen van € 1,50 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 30,-.
Er zijn ook bonnen van € 2,50 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 50,-.