Topavonden

We willen je graag uitnodigen voor de TOP-avonden.

Zit je op het voortgezet onderwijs dan is dit helemaal wat voor jou! Op de TOP avond komen we met de tieners bij elkaar voor een gezellige ontspannen avond. Soms doen we iets in Vita Nova, een spel of film en soms gaan we wat verder weg en doen we ergens een leuk spel.
Het doel van deze avonden is om samen met andere (christelijke) jongeren een leuke en gezellige avond te hebben. De avonden worden georganiseerd vanuit onze gemeente maar we roepen je hierbij op om ook vrienden en vriendinnen (uit andere gemeenten) uit te nodigen! Hoe meer hoe beter!

Voorlopig hebben we de volgende avonden al gepland:

  • 2016: 7 oktober, 28 december
  • Op 18 november is er waarschijnlijk weer een sportavond van de PKN kerken. Daar hopen we ook met z’n allen naar toe te gaan.
  • 2017: 3 februari, 31 maart, 9 juni
  • Op 17 februari gaan we schaatsen.

De avonden zijn wat ons betreft tot nu toe steeds geslaagd! we hopen jullie ook op de komende avonden te ontmoeten. Dat zou echt TOP zijn!

Het TOP team

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen